وقتی دیگران از فرزند شما نگهداری می کنند

 

وقتی دیگران از فرزند شما نگهداری می کنند:

زمانی که تصمیم گرفته اید نگهداری از فرزندتان را به یکی از نزدیکان یا #پرستار بسپارید، قواعد زیر را رعایت کنید:

۱⃣روال روزانه و قواعد معین را برای #مراقب کودک خویش مشخص کنید. توضیح دهید که برای کودکتان چه رفتارهایی را #مجاز شمرده و چه رفتارهایی را #ممنوع کرده اید.
اگر بچه ها با #قوانین متفاوتی مواجه شوند، بلافاصله گیج و سردرگم می گردند. ممکن است مادر بزرگ بسیار ملایم تر از شما با کودک رفتار کند یا شاید سختگیر تر باشد.

۲⃣به کسانی که از کودکتان نگهداری می کنند اجازه ندهید، #قواعد شما را زیر پا بگذارند یا آنها را بی اعتبار نمایند. اما به آنها اجازه دهید تا خودشان با فرزند شما ارتباط برقرار کرده و قوانین بیشتری وضع کنند.

۳⃣اگر #شاغل هستید و نگهداری از فرزندتان را برای مدت #طولانی به فرد دیگری واگذار کرده اید. باید بین شما و آن فرد #درک_مشترکی از قوانین و روالی که تنظیم کرده اید بوجود بیاید.

۴⃣بعضی مواقع دچار #احساس_گناه خواهید شد، از این رو پس از بازگشت به خانه، قوانینی را که تعیین کرده اید نادیده می گیرید. به خاطر بسپارید اگر برای مقابله با احساس گناه خود به فرزندتان #رشوه بدهید. در واقع هیچ کمکی به او نکرده اید.

۵⃣پس از ورودتان به منزل، بچه به #توجه، #حوصله، و #زمانی که برایش صرف می کنید، نیاز دارد نه به لغو قوانین.

۶⃣با کسی که از فرزندتان نگهداری می کند؛ دربارهء حوادث و اتفاقاتی که در طی روز رخ داده است، صحبت کنید تا بطور کامل از وقایع با خبر شوید.

دکتر مهدی قاسمی

نویسنده: دکتر مهدی قاسمی

روانپزشک و رواندرمانگر

مشاهده سایر مطالب دکتر مهدی قاسمی
نظرات کاربران
دکتر مهدی قاسمی

دکتر مهدی قاسمی

دکتر مهدی قاسمی روانپزشک و رواندرمانگر تحلیلی